Duyarlı Tasarım

Kolay Ayarlama

Özgün ve Kaliteli

Seo Dostu



İslami, tamamen Müslüman topluluğa adanmış, tamamen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in Allah'ın son peygamberi olduğuna inanan müslüman alemine hitaben yapılmış blogger temasıdır.

İslami Blogger Şablonunun Özellikleri

  • İslami Blog Yazar Şablonu: Blog yazarlarının dev topluluğu epeyce İslami temaya sahip, bu nedenle ekibimiz özellikle dinlerini desteklemek isteyen Müslümanlar için İslami temanın geniş bir koleksiyonunu oluşturmaya karar verdi.
  • Hafif Sosyal Paylaşım: Bu temada, mütevazı sosyal paylaşım seçenekleri de ekledik. Zarif değil, ancak içeriğinizin geniş kümesiyle güzel görünüyor.
  • Çok açılır menü: Ayrıca bu temada Çok açılır menü ekledik. Daha fazla esneklik sağlamak için herhangi bir jQuery dosyası kullanmadık. Aslında her şey CSS üzerinde işe yarar.
  • SEO Dostu: Bu tema kesinlikle arama motorları için harika. Bu temanın en yüksek arama motoru optimizasyonu puanı var. Bu şablonun hızı Google Speed ​​göstergelerine göre 100'den 92'dir.
  • Diğer Özellikler : Dergi Stili, kahverengimsi renk şeması, dişli yorum sistemi, üç Sütun altbilgisi, Zaman Çizelgesi Stil Şablonu, 2 sütun şablonu ve çok daha fazlası

  • Bu temanın Müslüman kardeşlerime, bu Şablon aracılığıyla İslam'ın kökenlerini geliştirmesine yardımcı olacağını umuyoruz. Hemen hemen tüm gadget'ları ekledik, bu nedenle çok fazla düzenleme yapmaya gerek yoktur. Bu şablonu beğendiyseniz, arkadaşınızla paylaşın.

    0 yorum

     
     
    Templatable

    Daima Daha Kaliteli ve Özgün Temalar