Duyarlı Tasarım

Kolay Ayarlama

Özgün ve Kaliteli

Seo Dostu


                                                                ÖNİZLEME - İNDİR
Bu Tema, Troll ile ilgili web sitelerini çalıştıran kullanıcılar için idealdir ve Trafik kaynaklarının Facebook'tur. Eminim bu şablon, Google Adsense gelirinizi ikiye katlar çünkü reklam yerleşimleri kullanıcı dostudur.

Troll Blogger Teması Özellikleri:

  • WordPress'den Uyarlanmış: Bu temada kullanılan Elemanlar WordPress'den uyarlanmıştır, bu nedenle sitenize profesyonel bir görünüm sağlamalıdır. Bununla birlikte, dinamik olarak yalnızca Blogger Platformunda çalışır.
  • Mükemmel Sayfa Hızı: Bu temada modern bir Jquery veya JavaScript bulunmadığından. Bu nedenle, Arama motorları için ideal olan 94 Google Page Speed ​​puanı vardır.
  • SEO Dostu: Ancak, bu tema METİN tabanlı (İçerik) web sitesi için hayır, ancak yine de Arama motoru için optimize ettik. Şimdi, Görüntülerine Alt Etiketleri Ekleyip ekle etmeme bir kişiye kalmış.
  • Eski / Daha Yeni Yayın Düğmelerini Yükseliyor: Ayrıca kullanıcıların sayfalarda hızlı gezinmelerine olanak tanıyan Eski / Daha Yeni Yayın düğmeleri vardır. Ayrıca, kullanıcı farklı sayfalarda gezinirken çok fazla zaman harcadığı için hemen çıkma oranını azaltmada da yardımcı olur.
  • Google AdSense ( Reklamlar ) Hazır: Farklı büyüklükteki reklamları kolayca yerleştirebileceğimiz birçok alana sahiptir. Örneğin, Logo ve diğerlerinin yanında bir 728x90 Reklam Yuvası
  • Diğer Özellikler : 1 Kenar Çubuğu, Altbilgi, Sabit Genişlik, Koyu beyazımsı arka plan, dişli yorum sistemi.
  • Şablon Özelleştirme ve seçenekleri


    Bu Şablon hakkındaki düşünceleriniz neler ? Yorumunuzu aşağıda yazabilirsiniz. İyi günler!

    0 yorum

     
     
    Templatable

    Daima Daha Kaliteli ve Özgün Temalar