Duyarlı Tasarım

Kolay Ayarlama

Özgün ve Kaliteli

Seo Dostu



Vortex, zengin profesyonel blog yazarları ve web yöneticileri için tasarlanmış% 100 yanıt veren, yüksek işleyen ve çoklu ortam dergi stili temadır.

Vortex Duyarlı Blog Yazarının Şablonunun Özellikleri:

  • % 100 Duyarlı Blog Yazarı Şablonu: Vortex esnek ve oldukça duyarlı Blogger şablonu. Son derece esnek tepki veren stil ile yüksek kaliteli bir tema üretmek için elimizden geleni çabalıyoruz. Bunu, Android, iPhone, iPad gibi farklı cihazlarda tekrar tekrar test ettik ve farklı ekran çözünürlüklerine sahip tüm cihazlarda harika sonuçlar veriyor. Ekranınıza, yalnızca cihazınız için yapılmış gibi uyuyor.
  • SEO Dostu: SEO, sizin veya diğer profesyonellerin yapabileceği bir şeydir. Şablonlarımızı kullandığınızdan, size yalnızca içeriğinizi göndermek için tesis sağladığımız, burada Arama motoru optimizasyonunuzla ilgileniyoruz.
  • Çok Açılır Menü: Bu tema, sitenize daha fazla kategori eklemenizi sağlayan çok açılır menüleri de desteklemektedir. Kullanıcıların kategori derinliğine girme esnekliği vermeye yardımcı olur.
  • AdSense için optimize edin: Mesajlarınızın altındaki ve üstünde Reklamları görüntülemenize yardımcı olacak bazı Html Yorumları ekledik. Şablon ararken veya ve ayrıştırma AdSense reklam kodu ile değiştirin.
  • Tarayıcı Uyumluluğu: Vorteks çapraz tarayıcı destekli; Biz bu temayı bir gazillion kez kamuya açıklanmadan önce kontrol ettik ve test ettik. Chrome, Firefox, Internet explorer gibi tüm önemli tarayıcılarda sorunsuz çalışıyor. Ancak, CSS3 ve HTML5 gibi son gelişme standartlarını bilmeyen bazı düşük kaliteli eski okul tarayıcılarında çalışmayabilir.
  • Şablon Özelleştirme Talimatları:

    Özelliği Üst Etiket Nasıl Özelleştirilir:

    Yapmanız gereken ilk şey, Blogger >> Şantiniz >> Düzen >> Etiket Üstü (Özellik Mesajları 1) >> ' ne gidip HTML Kutusuna aşağıdaki kodu yapıştırmaktır. Not: Etiketle " Öne Çıkanlar " ı değiştirin. Unutmayın: Etiket adı doğru olmalı, harflerin sermayeye uygunluğundan emin olunmalıdır.
    <Script türü = 'metin / javascript'>
    Var numposts = 1;
    Var showpostthumbnails = true;
    Var displaymore = false;
    Var displayseparator = false;
    Var showcommentnum = false;
    Var showpostdate = true;
    Var showpostsummary = true;
    Var numchars = 400; </ script>
    <Script type = "text / javascript" src = "/ feeds / posts / default / - / Featured ? Orderby = güncellenmiş & alt = json-in-script & callback = labelthumbs"> </ script>

    Özellik Taban Etiketi Nasıl Özelleştirilir:

    Blogger.com'a gidin >> Düzen >> Özellik Alt >> Aşağıdaki kodu HTML Metin kutusuna düzenleyin ve yapıştırın. Not: " Teknoloji " yi Etiketinizle değiştirin . Unutmayın: Yazım doğru olmalıdır aksi halde çalışmaz, üst ve alt sınıf mektuplarına bile dikkat edin.
    <H2 class = "homelabelh"> Teknoloji Haberleri </ h2>
    <Div style = 'clear: both;'> </ div>
    <Script türü = 'metin / javascript'>
    Var numposts = 6;
    Var showpostthumbnails = true;
    Var displaymore = false;
    Var displayseparator = false;
    Var showcommentnum = false;
    Var showpostdate = false;
    Var showpostsummary = false;
    Var numchars = 100; </ script>
    <Script type = "text / javascript" src = "/ feeds / posts / default / - / Teknoloji ? Orderby = güncellenmiş & alt = json-in-script & callback = labelthumbs"> </ script>
    Bu şablonun bir teaserını Facebook sayfamızda paylaştığımızda. Bir avuç harika yorumumuz var, bir kullanıcı "Bu, Blogger Şablonlarının TANRI'sı" dedi. Bu nedenle, Bedava vermeye karar verdik. Bu şablonla ilgili sonuç bölümünüzün, aşağıdaki yorum bölümünde bize bildirin.

    0 yorum

     
     
    Templatable

    Daima Daha Kaliteli ve Özgün Temalar