Duyarlı Tasarım

Kolay Ayarlama

Özgün ve Kaliteli

Seo Dostu




                                                    ÖNİZLEME  -  İNDİR

Mega Shop - Alışveriş Teması 2017 Özellikleri :

  • % 100 Duyarlı Duyarlı: Önceki yayımlanmış Yayıncı blog yazar şablonumuzda olduğu gibi , bu şablon da tamamen duyarlıdır; bu, farklı tarayıcılarda, masaüstlerinde, dizüstü bilgisayarlarda ve hatta her türden mobil cihazda mükemmel çalıştığı anlamına geliyor.
  • PayPal Ödeme Yöntemi: Her e-ticaret sitesinde bir Ödeme ağ geçidine ve PayPal'dan daha iyi neye ihtiyacı vardır. Bu tema, yerleşik PayPal Checkout'unu kullanarak kolaylıkla PayPal'ı entegre etmenizi sağlar. Entegrasyon için, indirdiğiniz pakete dahil olan belgeleri kontrol edin.
  • Fatura Sistemi: Bu tema, ayrıca, alıcıya, yani telefon, e-posta, vb. Gibi gerekli bilgileri toplayan profesyonel bir faturalandırma sistemi içerir. Bütün bu bilgiler, blog yazarındaki blogunuzla ilişkili Gmail e-posta adresine postalanır.
  • Haber bülteni Feedburner Widget: Kullanıcılarınızın en yeni ürün sürümünü ve indirimleriyle güncel kalmasını sağlamak için daha fazla abonesi artırmak için bir haber bülteni Feedburner widget'ı da ekledik.
  • Öne Çıkan Resim Slayt: Alışveriş mağazanıza daha profesyonel bir görünüm kazandırmak için, özellik indirimleri ve ürünleri listelemek için kullanılabilecek özellikli bir jQuery resim kaydırıcısı da ekledik.
  • Öne Çıkan Ürünler Sekmeli Widget: Ürünlerinizi daha iyi bir şekilde sınıflandırmak için, bu şablon aynı zamanda ürünlerinizi kategori biçiminde görüntülemenize izin veren bir özellik ürünü widget'ı da içerir. Satışları iyileştirmek için alışveriş merkezinizden farklı bir ürün kategorisini ana sayfada görüntüleyebilirsiniz.
  • Sepetinizi İnceleme: Kullanıcılar daha önce, ödeme yapmaya devam edebilir ve satın alacakları ürünleri inceleyebilir. Ödeme yapmadan önce herhangi bir ürünü kaldırabilirler.
  • Gerçekten şablonumuzun, blog yazarında bir çevrimiçi alışveriş mağazası kurarak işlerini büyütmek isteyen farklı işletme sahipleri için harika olmasını umuyoruz. Mega mağaza şablonuyla ilgili düşüncelerinizi, önerilerinizi ve sorunlarınızı aşağıdaki yorumlarınızda paylaşabilirsiniz.

    0 yorum

     
     
    Templatable

    Daima Daha Kaliteli ve Özgün Temalar